Pieter Klaassen On Tour

Sharing GrowHow

donderdag 1 november 2018
van 11 tot 16 uur

Wijngaardsweg 34, Heerlen

Seminar watersystemen

(duur ±2 uur)

Gratis water analyses

(zelf meenemen)

SHARING GROWHOW

Al vanaf het eerste begin was de wetenschap de basis voor alle CANNA producten. Dankzij onze productiefaciliteiten, test laboratoria over de hele wereld, onze onderzoekers en ontwikkelaars, jarenlange growhow, Biedt CANNA u een uitgebreid en consistent assortiment hoogwaardige substraten, voedingstoffen en additieven, waardoor uw plant een synergetische boost krijgt.

Water is niet alleen voor de mens het belangrijkste element, dit geldt ook voor planten! Leer meer op de informatie dag met seminar over watersystemen. Laat ook gratis je eigen water analyse doen! De horticulturist Pieter Klaassen toert door Europa om klanten te informeren. Op donderdag 1 november strijkt hij voor de tweede keer neer bij Groene Start in Heerlen!
Pieter Klaassen en het CANNA-team hebben in januari Engeland doorkruist, om hun GrowHow te delen met hun winkels en diens klanten.

Onderweg hebben Pieter en zijn team met bezoekers gesproken of groei en productgebruik tijdens de cyclus. Je kon er gratis een wateranalyse laten uitvoeren, waarbij Pieter passende adviezen gaf over veranderingen inhun opzet voor de beste groeiresultaten. Een deel van deze winkels hielden ook gespecialiseerde seminars met Pieter en zijn CANNA-team die hun scala aan kennis deelden met het publiek.